Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fajta képes leírás - Biewer.tlap.hu
részletek »

Fajta - Biewer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biewer.tlap.hu » Fajta
Keresés
Találatok száma - 4 db
A kistestű kutyák jellemző tulajdonságai

A kistestű kutyák jellemző tulajdonságai

Kutyás ismeretterjesztés kezdő és haladó gazdiknak. Útmutatást adunk a : a kutya nevelés alapjaihoz, az engedelmes gyakorlatok, ügyességi gyakorlatok, szakszerű őrző-védő munka elsajátításához. Regisztrált olvasóink a fórumban társaloghatnak, közvetlenül kérdezhetik a szakembereket . Ingyenesen adhatnak fel kutyás apróhirdetéseket, vagy vásárolhatnak a webáruházban, vagy kihasználhatják a Kutyahírek Tv videó oldal lehetőségeit.

Ajánlott napi teendők

Ajánlott napi teendők

Általános napi teendők 1.Szemápolás-reggel ébredés után szemtisztító folyadékkal töröljük le a szemkörnyékét(mindig a külső szemzugból befelé,az orr felé). 2.Ellenőrizzük a fülek állapotát,ha rossz szagot vagy sötét színű váladékot észlelünk,forduljunk állatorvoshoz........

Biewer yorki (angol)

Biewer yorki (angol)

Biewer Yorkie breed information by Euro Puppy, Biewer Yorkie puppies for sale

Fajtaismertető

Fajtaismertető

Fajtaismertető Biewer-Yorkshire-Terrier Németországban alakult ki 1984-ben egy mutáció eredményeként, melyet Gertrud és Werner Biewer alakított ki yorkshire terrierjeinél. Az anya és az apa az első elismert Biewer yorkik: Darling of Friedheck és Frufru of Friedheck voltak. Biewer-ék úgy látták, hogy ez a fehérrel színezett kiskutya kivételesen vonzó, és elkezdték a szelektált tenyésztési folyamatot, hogy még több ilyen kutyus szülessen. Biewer-ék ezeket a kicsi kutyákat elnevezték 'Biewer Yorkshire a la Pom Pon”-nak. Mai ismereteink szerint ez volt a Biewer-Yorkik megszületésének története. Az első Német Biewer Yorkshire Klub 2003. május 24.-én alakult meg.

Tuti menü