Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biewer linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Biewer képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: biewer.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 105 db
1. Deutscher Biewer Yorkshire Terrier Club e. V.

1. Deutscher Biewer Yorkshire Terrier Club e. V.

1. Deutscher Biewer Yorkshire Terrier Club e. V.

A kistestű kutyák jellemző tulajdonságai

A kistestű kutyák jellemző tulajdonságai

Kutyás ismeretterjesztés kezdő és haladó gazdiknak. Útmutatást adunk a : a kutya nevelés alapjaihoz, az engedelmes gyakorlatok, ügyességi gyakorlatok, szakszerű őrző-védő munka elsajátításához. Regisztrált olvasóink a fórumban társaloghatnak, közvetlenül kérdezhetik a szakembereket . Ingyenesen adhatnak fel kutyás apróhirdetéseket, vagy vásárolhatnak a webáruházban, vagy kihasználhatják a Kutyahírek Tv videó oldal lehetőségeit.

A kutya

A kutya

Minden ami Kutya. Tippek, tanácsok.

Ajánlott napi teendők

Ajánlott napi teendők

Általános napi teendők 1.Szemápolás-reggel ébredés után szemtisztító folyadékkal töröljük le a szemkörnyékét(mindig a külső szemzugból befelé,az orr felé). 2.Ellenőrizzük a fülek állapotát,ha rossz szagot vagy sötét színű váladékot észlelünk,forduljunk állatorvoshoz........

Állatfrizura

Állatfrizura

Az elmúlt időszakban nagyon sok cikket, hozzászólást, véleményezést lehet olvasni a kutyakozmetikus szakmáról. A negatív, rossz irányú helyzet bemutatás sokakban azt az érzetet keltheti, hogy a hazai kutyakozmetikusok passzív hozzáállást mutatnak a szakmai fejlődés iránt. Tapasztalatból mondhatom, hogy a kutyakozmetikus szakma gyenge minősége nem a szakmát elsajátító emberek hiányosságát tükrözi, hanem az azt tömegesen képző szakoktatók felkészítési módszerét minősíti. A szakma hiányossága, gyenge minősége sajnos a gyökerekhez vezethető vissza. A minőségi képzésre kell törekedni, és akkor minőségi lesz a szakmánk is! Kevesen mondhatjuk el, hogy olyan oktatónál tanultunk, ahol megfelelő gyakorlati és elméleti képzést kaptunk rutinos, lelkiismeretes profi szakembertől és jó oktatótól. Több mint 10 éven keresztül oktattam kutyakozmetikusokat (én adok gyakorlati órákat a mai napig ) tatabányai szalonomban. Tanulóim nagy része sikeres vállalkozást vezet, megállja helyét a piacon mint kutyakozmetikus szakember, mint jó vállalkozó. Végzett tanulóimmal újra és újra összejárunk és konzultálunk a piaci újításokról, változásokról és saját tapasztalatainkról.

Állatgyógyászat

Állatgyógyászat

Kedvenceink egészsége ugyanolyan fontos , mint a sajátunk. A webáruház vény nélkül kapható gyógyszerek széles skáláját kínálja az egészség megőrzése érdekében. A holisztikus tápok , melyek kedvező áron kaphatóak nagy mértékben hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. Itt csak az igazán minőségi kutya és macskaeledeleket lehet megtalálni, úgy mint az Acana, Orijen, Royal-Canin, Hills,Rinti és Miamor termékcsaládokat. Többrétű kedvezményrendszer segít, hogy minél olcsóbban vásárolhassunk , és már 10.000Ft-tól ingyenes a házhozszállítás.

Állati webáruház

Állati webáruház

A www.allati.com az ország egyik legnagyobb állateledel webáruháza. Mintegy 6.000cikk-el foglalkozik. Csak és kizárólag prémium termékekkel forgalmaz , amiket megfizethető áron kínál vásárlóinak. A webáruház több tipusú kedvezményrendszerrel jutalmazza vásárlóit. Több termékcsaládott importál a választék érdekében. Például itt találhatóak RINTI, Miamor,AMORE termékcsaládok. A látogatók szakszerü tájékoztatást kapnak , hiszen a cég munkatársai egytől egyig régóta tenyésztők.

Állatihírdetések

Állatihírdetések

Célunk hogy a kedvencekkel kapcsolatos hirdetések ingyenesen eljussanak mindenkihez. A kutya hírdetéseknél lehetőség van videók feltöltésére. Ezen kivűl bemutathatóak a szülők eredményei és fotói. Nem szabad elfelejteni hogy kutyánk sok-sok éven keresztűl lesz hűséges barátunk.Nálunk csak kiváló tenyészetekből való kutyák szerepelnek.

Hirdetés
ÁllatMánia - Közösségi oldal állatoknak

ÁllatMánia - Közösségi oldal állatoknak

Az oldalt abból a célból készítettük, hogy közösséget teremtsünk az állatszerető gazdik és kedvenceik között. Legyen ez egy találkahely a kedvenceknek is, akár gazdikeresésről vagy párkeresésről van szó. Szinte bármilyen állatod lehet, pl. kutya, macska, ló, papagáj, nyúl, hörcsög, egér, egyéb rágcsáló, teknős, hal,háziszárnyas, egyéb háziállat vagy éppen pók, ha nincs olyan kategória, csak kérd és készítünk. Nézz körül, csatlakozz, tölts fel képeket, találj ismerősöket, alakíts vagy lépj be klubokba, blogolj, küldj be állattörténeteket. Szólj ismerőseidnek is, hogy Ők is felkerülhessenek és gyere vissza holnap is.

Angels of Love

Angels of Love

Biewer fajta bemutatása, standard és tenyésztés. A Biewer egy különleges kiskutya, amely a Yorkihoz hasonlóan elragadó természetű, de mégis más! Tenyészetemben Biro Yorkshire kutyusok is megtalálhatóak lesznek. Nem célom a futószalag szerű tenyésztés népszerűsítése, családban nevelkedő, jól szocializált kutyusokat nevelek kertes házamban.

Aparhanti-Vojnits

Aparhanti-Vojnits

Aparhanti-Vojnits - Yorkshire Terrier &Biewer Yorkshire Terrier A La Pom Pon Kennel

Biewer Breed Club Canada

Biewer Breed Club Canada

Shown with Pride,Dedicated to Excellence Discover the Exquisite Beauty and Elegance of our Enchanted Spirited Little Toy Rare Breed The Biewer. German Biewer,Biewers,Biewer Breed Club International, Canadian Biewer,About Biewers, Biewer Info,Biewer Standard

Tuti menü