Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biewer linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: My Little - Southern [5. oldal]
részletek »

Biewer képes leírás: My Little - Southern [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: biewer.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 105 db
Naffy Kutya-cica kozmetika - Bp.

Naffy Kutya-cica kozmetika - Bp.

Kutyakozmetika és cica szépségszalon és higiéniás ellátás és szaktanácsadás:

Olcsókutya - Fontos információk

Olcsókutya - Fontos információk

Ha kutyát szeretnél ezt az oldalt mindenképpen nézd meg! Fontos információk arról, hogy honnan vegyünk kölyök kutyát, a törzskönyvezett és nélküli kutyák vásárlása stb.

Országos Terrier Klub

Országos Terrier Klub

Országos Terrier Klub (OTK) - Terrierek számára is létrejött klub Alapító tagja volt a Magyar Kutyások Szövetségének. (FCI jogú szolgáltatás kiállítás, tenyésszemle és el nem ismert fajták esetén törzskönyvezési szolgáltatás nélkül.

Pedigree - Örökbefogadás

Pedigree - Örökbefogadás

Pedigree® Örökbefogadási Program - A projekt keretein belül a Pedigree® adományt ajánlott fel kutyamenhelyek számára...

Hirdetés
Pet.Site - Biewer Forum

Pet.Site - Biewer Forum

Pet.Site - Biewer Forum Az interneten sok helyen találkozhatunk fórumokkal. Ezek a fórumok lehetőséget biztosítanak a felhasználók számára arra, hogy szöveges párbeszédet folytassanak egymással. A fórumokon ezeket az üzeneteket témák szerint csoportosítják, így elősegítve, hogy a fórum jobban átlátható legyen.

PetSafe

PetSafe

Termékeink állatok ezreinek mentették meg az életét azáltal, hogy segítettek kijavítani olyan viselkedési problémákat, mint a haszonállatok vagy a vadak hajszolását, más házikedvencek vagy emberek megtámadását, veszélyes vagy egészségtelen anyagok elfogyasztását, gépjárművek kergetését, túlzott ugatást. Termékeink értékesek, mivel gyakran azon kutyák utolsó mentsvárát képviselik, amelyeket a viselkedési problémák miatt másképp valószínűleg el kellene pusztítani. A sikeres és hasznos eredményeknek köszönhetően sok szakember beleegyezett a használatába. A termékek nem okoznak sérülést az állatoknál Az állandó impulzus kellemetlen, ijesztő, de nem ártalmas vagy fájdalmas. A készülék célja nem az, hogy fájdalmat okozzon a házi kedvencnek, hanem az, hogy nevelje őt.

Pinkydogs

Pinkydogs

PinkyDogs Webáruház - Budapest, XIII. ker. Kárpát utca 8.

Rakeltons - ékszerek

Rakeltons - ékszerek

"Nálunk megtalálhatja mindazt, amire kutyájának szüksége lehet, - a kutyaruhától, az itatótálon keresztül a kutyakanapéig."

SACRAE SCARABEUS

SACRAE SCARABEUS

Chovateľská stanica Biewerov a Yorkshire terriérov SACRAE SCARABEUS Kennel - Szlovákia - Bratislava

Sandybell Of York Kennel

Sandybell Of York Kennel

SANDYBELL OF YORK KENNEL /Galisz Szandra ∓Galisz Zsófia/ INFO.: +36-70/3616108 6000 Kecskemét,Madách Imre utca 12. e-mail: sandybell@fibermail.hu A Biewer-Yorkshire-Terrier Németországban alakult ki 1984-ben egy mutáció eredményeként, melyet Gertrud és Werner Biewer alakított ki yorkshire terrierjeinél. Az anya és az apa az első elismert Biewer yorkik: Darling of Friedheck és Frufru of Friedheck voltak. Biewer-ék úgy látták, hogy ez a fehérrel színezett kiskutya kivételesen vonzó, és elkezdték a szelektált tenyésztési folyamatot, hogy még több ilyen kutyus szülessen. Biewer-ék ezeket a kicsi kutyákat elnevezték „Biewer Yorkshire a la Pom Pon”-nak.

Tuti menü