Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar kennelek képes leírás - Biewer.tlap.hu
részletek »

Magyar kennelek - Biewer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biewer.tlap.hu » Magyar kennelek
Keresés
Találatok száma - 13 db
Angels of Love

Angels of Love

Biewer fajta bemutatása, standard és tenyésztés. A Biewer egy különleges kiskutya, amely a Yorkihoz hasonlóan elragadó természetű, de mégis más! Tenyészetemben Biro Yorkshire kutyusok is megtalálhatóak lesznek. Nem célom a futószalag szerű tenyésztés népszerűsítése, családban nevelkedő, jól szocializált kutyusokat nevelek kertes házamban.

Aparhanti-Vojnits

Aparhanti-Vojnits

Aparhanti-Vojnits - Yorkshire Terrier &Biewer Yorkshire Terrier A La Pom Pon Kennel

Elmadadogs

Elmadadogs

"Bemutatjuk kennelünk kutyáit, sok színes kép, eladó kiskutyák, fajtaismertető."

Exclusive Toy

Exclusive Toy

Exclusive Toy - YORKIE AND BIEWER YORKIE KENNEL

Hóbundás Kennel

Hóbundás Kennel

Biewer-Yorkshire-Terrier, Biewer-Yorki Juhász Krisztina vagyok. A párommal, Farkas Zsolttal alapítottuk a Hóbundás Kennelt. Pár szóban szeretnénk bemutatni tenyészetünket. Majd 14 éve már, hogy az első Westie kutyus boldog tulajdonosai lettünk és általa szerettünk bele ebbe a fajtába. A terrier egy csodálatos jellemű, temperamentumos, tanulékony, intelligens kutyafajta.

Labanc-völgyi

Labanc-völgyi

Biewer Yorkshire Terrier Kennel - Labanc-völgyi kennel Kennelünk 2 szobás, + nyitott részes, járólapos, csempézett, padlófűtéses, összkomfortos lakosztály. A béby kutyusok itt nyugalomban, tisztaságban, fűthető helyen nevelkednek.

Little & Sweet

Little & Sweet

Bogár Istvánné, Bea biewer yorkshire terrier tenyésztő vagyok. Mikor megláttam ezeket a kis csöppségeket, szinte elvarázsoltak csodálatos küllemükkel, bájos kedvességükkel. Akkor már tudtam! Szívemet rabul ejtették! Életvidám, figyelemreméltó karakterük, különleges színviláguk pont beilleszkedik az én elkötelezett elképzelésembe. Méreténél fogva kiváló városi kutya. A legkisebb lakásban is jól érzi magát, szőre nem hullik, ezért szőrallergiások is bátran tarthatják. Bárhova magukkal vihetik, még egy kis táskában is elfér. Elbűvölő megjelenésével egyre népszerűbbé válik és meghódítja az egész világot!

Little Pearl

Little Pearl

*** of Little Pearl kennel ***Yorkshire terrier &Biewer yorkie***

Made in Superior

Made in Superior

MADE IN SUPERIOR Yorkie Aranykoszorús Mestertenyészet

Hirdetés
Sandybell Of York Kennel

Sandybell Of York Kennel

SANDYBELL OF YORK KENNEL /Galisz Szandra ∓Galisz Zsófia/ INFO.: +36-70/3616108 6000 Kecskemét,Madách Imre utca 12. e-mail: sandybell@fibermail.hu A Biewer-Yorkshire-Terrier Németországban alakult ki 1984-ben egy mutáció eredményeként, melyet Gertrud és Werner Biewer alakított ki yorkshire terrierjeinél. Az anya és az apa az első elismert Biewer yorkik: Darling of Friedheck és Frufru of Friedheck voltak. Biewer-ék úgy látták, hogy ez a fehérrel színezett kiskutya kivételesen vonzó, és elkezdték a szelektált tenyésztési folyamatot, hogy még több ilyen kutyus szülessen. Biewer-ék ezeket a kicsi kutyákat elnevezték „Biewer Yorkshire a la Pom Pon”-nak.

Vom Casson

Vom Casson

A Biewer-Yorkshire-Terrier Németországban alakult ki 1984-ben egy mutáció eredményeként, melyet Gertrud és Werner Biewer alakított ki yorkshire terrierjeinél. Az anya és az apa az első elismert Biewer yorkik: Darling of Friedheck és Frufru of Friedheck voltak. Biewer-ék úgy látták, hogy ez a fehérrel színezett kiskutya kivételesen vonzó, és elkezdték a szelektált tenyésztési folyamatot, hogy még több ilyen kutyus szülessen. Biewer-ék ezeket a kicsi kutyákat elnevezték Biewer Yorkshire a la Pom Pon-nak.

Von El Cassius Dio

Von El Cassius Dio

Von El Cassius Dio Kennel

Tuti menü